iSi CREAM PROFI WHIP 0.5l Šlehačková láhev

 

Šlehačková láhev iSi CREAM PROFI WHIP bezkonkurenční nášleh, rychlé a všestranné použití, jednoduchou obsluhu a v neposlední řadě i způsob čistění. Získáte tak perlu nejen do Vaší domácí kuchyně, ale též kavárny či restaurace, jelikož splňuje povinné certifikace a požadavky NSF, HACCP i HALAL.

Dostupnost Na dotaz
1 999 Kč
   
Kód produktu 41004993
Značka iSi
Kategorie Šlehačkové láhve
 

Láhev je určena pro přípravu šlehačky o objemu 500 ml a dalších aplikací za studena (sirupem ochucená šlehačka). Tato láhev je určena pro profesionální použití, proto najde uplatnění nejen v domácnostech, ale zejména v kavárnách či restauracích. Vyrobena je z ušlechtilé oceli s kartáčovanou povrchovou úpravou. Nerezová hlava láhve je vybavena páčkou pro přesné dávkování šlehačky. Hlava je doplněna o praktický silikonový návlek, který vytváří velmi hezký design a plní funkci protiskluzového povrchu. Ergonomický držák bombičky je vyroben jako chromovaný tlakový odlitek ze zinku. Šlehačku lze v láhvi uložené v lednici uchovat až 10 dní. iSi Cream Profi Whip Šlehačková láhev 0,5 l je vhodná do myčky nádobí. Balení obsahuje láhev, hlavu s dávkovací páčkou, 2x zdobící trysku (základní, tulipán), držák bombičky, čistící kartáček, návod v ČJ. Do šlehačkových lahví iSi používejte výhradně iSi šlehačkové bombičky N2O (viz související produkty), použití bombiček jiných výrobců může způsobit poškození přístroje a ztrátu záruky!

 

                                                                   Výsledek obrázku pro isi culinary logo

Značka iSi byla založena roku 1865. iSi kulinární systém umožňuje dosáhnout čisté chuti nekonenčnými kreativními způsoby od jednoduché šlehačky, přes pěny, po omáčky a stal se důležitým nástrojem domácích a profi kuchyní.
Věděli jste, že ačkoliv možná slyšíte název rakouské značky iSi poprvé, provázejí vás její produkty po mnoho let doslova na každém kroku? Ano, v letecké dopravě, v gastronomii, ve zdravotnictví, v automobilovém průmyslu, v domácnostech i v celé řadě dalších oblastí.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.