STRÁNKY JSOU V PŘÍPRAVĚ

Kávovary pákové

Pákový kávovar, jak už název vypovídá, má své hlavní kouzlo ukryté v páce. Do ní se dává ideálně čerstvě namletá káva. Následně se páka vkládá do hlavy kávovaru, a to zpravidla pomocí krátkého pootočení. Následně dochází ke spuštění procesu přípravy kávy. Velkou předností pákového kávovaru je vysoká kvalita připraveného šálku kávy a také velká variabilita co se například množství kávy týká. Je fér zmínit, že naučit se připravovat kávu na pákovém kávovaru nějakou chvíli trvá. Vzhledem k tomu, že plnohodnotné kávové aroma získáte pouze z čerstvě namleté kávy, doporučujeme se poohlížet po přístroji, který má mlýnek zabudovaný nebo si pořídit mlýnek na kávu zvlášť. Fakt, že nestačí pouze zmáčknout tlačítko, může některé zájemce o koupi pákového kávovaru odradit. Stejně jako čištění páky a hlavy po ukončení celého procesu přípravy.

 

Záznamy nebyly nalezeny...